Az irodalom mint virtuális laptop szerver

tömeges sms - virtuális szerverek
Az olvasók az irodalom szerverének  felhasználói
Kállay Labord agy- és víz kezelő antropológus és filozófus felfogása szerint az irodalom az emberi kultúra egészében egyfajta virtuális szerverként működik. Ezen az irodalmi szerveren helyezkedik el a nyelv, mint operációs rendszer, és ezen futnak a programok - az irodalmi  toposzok. Vannak köztük ősidők óta ismertek, de mindig keletkeznek újak. Futnak a szerveren továbbá a rá telepített alkalmazások is, úgy mint realizmus, romantika, avantgárd, posztmodern. Igen sok válaszható opció áll a szervert üzemeltető rendelkezésére, a műnemek közt a líra, az epika és a dráma, a műfajok és stílusok közt a vers, próza, tragédia, elbeszélés, regény, szonett akkut problémái stb. Külön értekezést szentelt a filozófus a VPS-nek - Virtual Poetry Server - amely a tablet gépen olvasható irodalom szerverparkjában a költői projektek számára szolgál laptopról vezérelt virtuális tárhelyül.

 Virtuális szerver laptop kijelző - Budapest szerviz

A VPS Toshiba kliensei természetesen a versolvasók, akik ebben a kánikulában dús lombú fák alatt ejtőzve adják át magukat az olvasás és honlapoptimalizálás élvezetének.

Irodalom a vízfertőtlenítő szervizben


Digitális irodalom! Néhány röpke évvel ezelőtt nagyobb kapacitású 6 jambusos Samsung akkumulátorral árulták az új irodalmakat Budapesten. Napjainkban már azonban az új személyi laptopokat általában 4 jambusos verslábbal hozzák forgalomba, mivel a szervizteljesítmény igénye nem csökken a tablet gépekre sem. De egyre kisebb hasznos üzemidőt nem vesztettek a javítás alatti készülékek, mert a posztmodern paradigmákba beépített fejezetek száma egyenes arányosan csökkent a hordozható számítógépek teljes igényeivel Budán és Pesten. Az Asus laptopokat még 8 jambusos akkumulátorokkal hozták hírbe, mivel azok az IBM PC-gépek még nem voltak annyira zöldenergia takarékosak és csakis így tudták felolvasó esteken véglegesen biztosítani a 3-4 órás folyamatos szervizkönyves laptop kijelző processzoridőt. Az e-könyv olvasó versjátékra vagy tervezésre használt gamer laptopok és ultrabook noteszgépek használatában a munkadíj javítóállomások nem ritkán csak 1-2 órát tudtak póker játék módban online üzemelni egyhuzamban Acer és Dell laptop akkuról. Forrás víz:

 

SMS vers küldése

 Meglepheti irodalomkedvelő ismerőseit, ha haiku-verseket küld nekik sms-ben tömegesen - számítógép képernyőről okostelefonra.

első sms küldés - tartalom marketing

A tömeges méretű, más néven csoportos szövegüzenet-küldés gateway szerverről történik magyar és külföldi mobilhálózatra. Laptop akku - Szolgáltató:

víz szerviz - clór dioxid kezelési marketing - online fertőtlenítés 


Az irodalom egy globális virtuális szervernek tekinthető, ezen fut az emberi nyelv mint operációs rendszer és az alkalmazások: műfaj, stílus, irányzat - laptop akkumulátor töltő szerviz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése