Az irodalom mint virtuális szerver

tömeges sms - virtuális szerverek
Az olvasók az irodalom szerverének  felhasználói
Kállay Labord antropológus és filozófus felfogása szerint az irodalom az emberi kultúra egészében egyfajta virtuális szerverként működik. Ezen az irodalmi szerveren helyezkedik el a nyelv, mint operációs rendszer, és ezen futnak a programok - az irodalmi  toposzok. Vannak köztük ősidők óta ismertek, de mindig keletkeznek újak. Futnak a szerveren továbbá a rá telepített alkalmazások is, úgy mint realizmus, romantika, avantgárd, posztmodern. Igen sok válaszható opció áll a szervert üzemeltető rendelkezésére, a műnemek közt a líra, az epika és a dráma, a műfajok és stílusok közt a vers, próza, tragédia, elbeszélés, regény, szonett, stb. Külön értekezést szentelt a filozófus a VPS-nek - Virtual Poetry Server - amely az irodalom szerverparkjában a költői projektek számára szolgál virtuális tárhelyül. (x)

A VPS kliensei természetesen a versolvasók, akik ebben a kánikulában dús lombú fák alatt ejtőzve adják át magukat az olvasás és honlapoptimalizálás élvezetének.

SMS vers küldése

 Meglepheti irodalomkedvelő ismerőseit, ha haiku-verseket küld nekik sms-ben tömegesen

tömeges sms küldés - marketing kampány

A tömeges méretű, más néven csoportos szövegüzenet-küldés gateway szerverről történik magyar és külföldi mobilhálózatra. Szolgáltató:

gateway szerver - tömeges mobil marketing kampány - online sms küldés 


Az irodalom egy globális virtuális szervernek tekinthető, ezen fut az emberi nyelv mint operációs rendszer és az alkalmazások: műfaj, stílus, irányzat - http://www.sms-kuldes.hu/technikai-hatter.php